Zwembaden

Tegelzettersberdijf A, de Vries en zn  is gespecialiseerd in het betegelen van zwembaden. Van recreatiebad in de achtertuin, tot binnen baden voor sportcomplexen. En dat is niet vanzelfsprekend, want het betegelen van een zwembad is een vak apart.  

Grijpranden, molgoten, rondingen, zitbankjes, staanranden, complexe afschotten en afwateringen. Zwembaden  kunnen worden betegeld met speciaal ontwikkelde tegelsystemen. Tegelzetters bedrijf A. De Vries en zn  heeft verstand van zaken en denkt in het complete traject mee. Bijvoorbeeld in de voorbereidingsfase van nieuwbouwprojecten, maar ook bij renovaties van bestaande zwembaden.

Een échte tegelzetter is een must voor uw zwembad

Onze tegelzetters  kunnen nog écht tegels ZETTEN in specie (in plaats van plakken met lijm). Deze ‘ouderwetse’ verwerking zorgt voor extra sterk, duurzaam tegelwerk; een absolute must voor zwembaden. Dat maakt Tegelzettersbedrijf tot dé partner voor het betegelen van uw zwembad. Voor particulieren, voor de grootste bouwers van Nederland, maar ook voor collega-tegelzetters die de sprong in het diepe niet aandurven!

Contact opnemen