Vloeren

De sfeer van een ruimte wordt voor een heel groot deel bepaald door de vloer. Vooral voor een leefruimte zoals de woonkamer kan een vloer heel bepalend zijn.

Vroeger werden keramische tegels vooral gekozen vanuit functioneel oogpunt. De badkamer, het toilet en de keuken hadden daarvoor bijna het alleenrecht. Praktisch, onderhoudsvriendelijk,  hygiënisch en duurzaam waren hiervoor de belangrijkste argumenten.

Tegenwoordig zijn er meer redenen om voor tegels te kiezen zeker voor een leefruimte als de woonkamer: Tegels en plavuizen zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming/koeling en door allerlei nieuwe ontwikkelingen is het assortiment aan kleuren en dessins aanzienlijk uitgebreid en kent ongekende mogelijkheden om de gewenste sfeer en uitstraling te realiseren.

Terrassen

Alhoewel het ogenschjjnlijk een vloer is die buiten wordt gelegd vraagt een buiten terras om een andere specialisatie. .We hebben in de materiaal keuze rekening te houden met de factoren van buiten af.

Wat kan A de vries en zn voor u betekenen:

Onze werkwijze is gericht op een persoonlijk en professionele benadering.  Het realiseren  van een opdracht wordt voorafgegaan aan een oriënterend gesprek waarin ideeën, wensen, budgetten , ondergrond en  materiaal gebruik  worden  besproken.   Deze worden uitgewerkt in een gedetailleerde offerte met een duidelijke vaste prijsvorming.

Voor keuzes in  tegels, mozaïek of natuursteen werken wij samen met een aantal vaste relaties, maar ook wanneer u uw keuze over materialen al heeft gemaakt kunnen wij het geheel offreren en tot stand laten komen naar uw wens.

Kortom, alles is mogelijk  niets is onmogelijk! Laat u verrassen door de enorme mogelijkheden.

Een ding is zeker,  welke tegel u  ook kiest , een tegel blijft een halfproduct. Pas onder de handen van een goeie tegelzetter hebben we het over het eind product ; een prachtige  tegelvloer.

Contact opnemen