Badkamers

In ons hectisch bestaan is de badkamer een niet meer weg te denken belangrijke leefruimte geworden waar we behalve ons zelf kunnen verzorgen ook ontspanning vinden.

Praktische keuzes zijn te maken over de indeling maar ook kleur, licht en materiaal gebruik  bepalen de inrichting en sfeer en  daar zijn vele keuzes in te maken. Uiteindelijk moeten alle keuzes samenvallen en tot realisatie leiden van uw droom badkamer.

Wat kan tegelzettersbedrijf A. De Vries en zn daarin voor u betekenen:

U kunt als particulier voor bovenstaand keuzetraject terecht bij ons. Wij adviseren  u bij het tot stand komen van uw badkamer, één die aansluit bij uw wensen. Wij zijn hoofdaannemer/begeleider voor het tot stand komen voor de volledige badkamer waarin behalve ons eigen tegelwerk, werk is voor een loodgieter, stukadoor, elektriciën en eventueel een schilder. Relaties waarmee wij al jaren badkamers realiseren.

Onze werkwijze is gericht op een persoonlijk en professionele benadering . Een goede begeleiding tijdens het uitvoeren van een opdracht wordt voorafgegaan aan een oriënterend gesprek waarin ideeën, wensen, budgetten en plan van aanpak worden besproken. Ontwerpen worden gemaakt en uiteindelijk uitgewerkt in een gedetailleerde offerte met een duidelijke vaste prijsvorming.

Voor keuzes in sanitair en tegels, mozaïek of natuursteen werken wij samen met een aantal vaste relaties, maar ook wanneer u uw keuze over materialen en sanitair en inrichting al heeft gemaakt kunnen wij het geheel offreren en tot stand laten komen naar uw wens.

Kortom, alles is mogelijk  niets is onmogelijk! Laat u verrassen door de enorme mogelijkheden.

Contact opnemen