Ons Specialisme

Specialist word je niet zo maar. Gepassioneerd bezig zijn met je vak, focussen op je kwaliteiten, luisteren naar je klant, oplossingen aanbieden…. Kwaliteit boven kwantiteit stellen… dat is wat Tegelzettersbedrijf A. de Vries en Zn. tot een gespecialiseerd aannemer van tegelwerken maakt. Hieronder een grove indeling van ons specialisme.

“Ambachtschap is de nieuwe luxe in de westerse wereld, omdat het schaars is. Er is een herwaardering ontstaan voor wat uniek is en van bijzondere kwaliteit is.”
Badkamers

De badkamer is een niet meer weg te denken, belangrijke leefruimte geworden waar we behalve ons zelf kunnen verzorgen, ook ontspanning vinden. Praktische keuzes zijn te maken over de indeling maar ook kleur, licht en materiaalgebruik bepalen de inrichting en sfeer en daar zijn vele keuzes in te maken.

Lees verder

Keukens

Een goed gekozen tegel kan een bijdrage leveren aan de uitstraling van een keuken. Dat geldt zowel voor het vloertegelwerk als het wand tegelwerk. Welke tegel ook gekozen wordt, het eindproduct zal pas bevredigend zijn als een vakman aan het werk is geweest.

Zwembaden

Tegelzettersbedrijf A. de Vries en zn. is gespecialiseerd in het betegelen van zwembaden. Van recreatiebad in de achtertuin, tot binnenbaden voor sportcomplexen. En dat is niet vanzelfsprekend, want het betegelen van een zwembad is een vak apart en dient met zeer grote precisie te worden uitgevoerd.

Lees verder

Entree’s en trappen

Voor zowel buiten als binnen is de bekleding van een trap mogelijk in Tegels , mozaïek of natuursteen. Wij hebben ruime ervaring in het maken van trappen en entree’s voor grotere kantoorgebouwen, flatgebouwen en winkelcentra. Maar ook een portiek aan een woonhuis kan betegeld worden. Maak vrijblijvend een afspraak, wij adviseren u graag.

Vloeren & Terrassen

De sfeer van een ruimte wordt voor een heel groot deel bepaald door de vloer. Door allerlei nieuwe ontwikkelingen is het assortiment in tegels m.b.t kleuren,  dessins en formaat aanzienlijk uitgebreid en kent ongekende mogelijkheden om de gewenste sfeer en uitstraling te realiseren.

Lees verder

Natuursteen

Natuursteen is de verzamelnaam voor verschillende soorten steen, die uit verschillende groeves verspreid over de hele wereld wordt gewonnen. Door geologische processen van vele jaren is geen enkele steensoort hetzelfde. Wij onderscheiden 4 hoofdgroepen: Marmer, Graniet, Leisteen en Kwartsiet. Wij kunnen u begeleiden in uw keuze en zijn dé vakman om natuursteen te verwerken.

Nieuwsgierig geworden, heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Wij staan u graag te woord. Bel, mail of vul ons contact formulier in.  Wij doen ons uiterste best om u zo duidelijk mogelijk antwoord te geven op uw vragen en zijn natuurlijk altijd bereid om een afspraak te maken.