Over de Vries

“Goed tegelwerk moet een leven lang mee gaan, bij ons gaat kwaliteit ver voor kwantiteit” aldus Sander de Vries, derde generatie de Vries binnen dit Tegelzettersbedrijf.

Door de jaren heen heeft Tegelzettersbedrijf A. De Vries & Zn. haar sporen verdiend in de bouwsector door een betrouwbare en vakkundige onderaannemer te zijn voor vele aannemers en particulieren.

Wij onderscheiden ons door het échte tegelzetters vak te beheersen. Deze ambachtelijke manier van tegel ”zetten” in combinatie met de kennis en ervaring van hedendaagse moderne manier van tegelverwerking levert een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Onze werkwijze is gericht op een persoonlijke en vakkundige benadering. De uitvoering van een project of opdracht wordt voorafgegaan aan een oriënterend gesprek met de klant. Bestekken, bouwtekeningen, budgetten en andere wensen worden meegenomen in een uitgewerkte offerte, waarin zowel een verwerkingsadvies als de totstandkoming van het offertebedrag duidelijk uiteen gezet worden.

Oog voor de klant, passie voor ons vak en het product levert een eindproduct waar we trots op zijn!

Tegelzettersbedrijf A. De Vries en Zn. is een erkend BOVATIN bedrijf en voert het SGAT keurmerk. Bovendien is Tegelzettersbedrijf A. De Vries en Zn. leerbedrijf waar we als erkende leermeester in staat zijn nieuwe mensen op te leiden.

Waarom A. de Vries & Zn.
  • Tegelzettersbedrijf sinds 1945
  • 3 generaties aannemer van tegelwerken
  • Kwaliteit voor kwantiteit
  • Moderne technieken & xxl tegels

Bedrijfshistorie

In 1945 startte Arie de Vries een metselaars-bedrijf in Duivendrecht. In de jaren ’50 werd gestart met uitbreiding van de werkzaamheden door tegelwerken aan te nemen. André de Vries, werkzaam vanaf de jaren 60, bracht het bedrijf verder door zich te richten en specialiseren in alleen tegelwerken. Sinds 1994 is Sander de Vries, huidige eigenaar van dit bedrijf, werkzaam voor A. De Vries en Zn. In 1996 trad Sander toe tot de vennootschap. Sinds de pensionering van zijn vader in 2003 is Sander de Vries zelfstandig en eigenaar van dit tegelzettersbedrijf.